Čertovský víkend v pivováru
V rámci vládních opatření bude zájezdní hostinec černokosteleckého pivováru od 3. prosince otevřen a od pátku 4. prosince do neděle 6. prosince pro Vás chystáme čertovský víkend! Hlavními tahouny budiž čertovovepřové zadní koleno pečené na svini, ďábelský XXL řízek ze šťavnaté krkovice, andělsky grilovaný špalek vepřového bůčku s cibulkou a mačkanejma bramborama a Mikulášův sviňský dort. Jinak pivovarská klasika svíce, guláš, fógl, vejpečky, smažka, saláti, vídeňská roštěná, žebra či kachna. Na čepu náš světlý ležák Vycpaná vydra a medicinelní Černá svině! Přijďte nám pomoci trochu vymést pavučiny z vejčepu a zjistit jak vlastně chutná takový dobře natočený pivo!
A to víte, proč někteří kanibalové musejí před konzumací odseknout hlavu od těla? Jsou na bezlebkové dietě.