Novinky z pivováru

Novinky z pivovaru

Závitky a zámotky

 V říjnu hodně žaludů, v hospodě dlouho pobudu! K tomu budeme servírovati tradičního ptáčka španěláčka s rýží či HK nebo kančí zámotek na smetaně s karlovarským knedlem či snad krůtí gordon blue s brkaší. Pivovarská tradiční krmě a vymazlená černokostelecká piva jsou samozřejmostí.
 

Svatováclavské hody

Na svatého Václava bude piva záplava. Podávati se bude špíz z kančí panenky se slaninkou, cibulí, grilovaným jablkem a cibulovoslaninovým bramborem či pivovarská extra bašta čili pečená kotleta s uzenou kýtou, grilovanou klobáskou a červeným zelím nebo snad vepřová panenka plněná rukolou, česnekem a sušenými rájčátky.

Mezi hudrovadly

Když je k Vám osud krutý, přijďte do piváče na krůty. Těšte se na vykoštěné krůtí stehno pečené na Černé svini s mačkaným bramborem a čalamádou či krůtí stejk z grilu s fazolkami na slanině a brhranolema nebo snad klasiku gulášek, svíčkovou, tataráček, vejpečky, žebírka, řízeček, smažáček či salátky.

Mezi řízky

 Co ve Vás vyvolává ty nejpříjemnější emoce? Nestyďte se to přiznat, ano je to řízek. Proto Vám na tento víkend chystáme řízky z vepřové krkovičky na 300g, z kančí panenky či z vykoštěného kuřecího stehna v kukuřičných lupínkách. Mimo řízky samozřejmě pivovarská klasika, černokostelecká piva a pivní dort z Černé svině!
 

XIX. VYKULENÍ již v sobotu 10. září

 

Mezi panenky

 Když slaví svátek Jindřiška, nacpeme panenky do bříška. Chystáme pro Vás nudličky z panenky po čínsku s Jidášovým uchem, pórkem, bambusovými výhonky a kapií s opečenými pšeničnými nudlemi či medailonky zapačené s rajčaty, mozzarellou a čerstvou bazalkou s gratinkama nebo snad špalek panenky ve slaninovém kabátku se švestkovou majdou z Černé svině s brhranolema.

Mezi líčky

 Na svatýho Augustýna na pivo se nezapomíná, tak hurá do hospody a tentokráte Vám nabídneme hovězí líčka na červeném víně s kořenovkou a brkaší či vepřová líčka na česneku a cibuli s brknedlema a sekaným špenátem či vepřová líčka na zázvoru a medu s opekačkama. Samozřejmě pivovarská klasika a černokostelecká piva!
 

Mezi bramboráky

Na světový den komárů se upíchneme v pivovaru na bramboráky! Bude se totiž podávat bramborák se zvěřinovým ragú s kořenovkou a červeným vínem, vepřové medailonky z panenky v bramboráku s coleslawem či pivovarský hovězí gulášek sypaný křenem s našima bramboráčkama. Samozřejmě pivovarská klasika a naše černokostelecká piva.

Saláti

 V srpnu když půlnoční vítr věje, Černá svině nás v bříšku hřeje! A ke svini Vám nabídneme sviňsky dobrý saláty! Jednak marinovanýho lososa na mixu listových salátů s limetkovým dresinkem či filírovaný flank steak z grilu na mixu trhaných salátů s pečeným bramborem a česnekovým dresinkem nebo snad kozí sýr z grilu na mixu listových salátů s hořčično-medovým dresinkem.

Divoké léto

 Na svatého Kajetána zůstanem na vejčepu do rána, protože bude pěkně divoko! Podávat se bude totiž kančí plátek v šípkové majdě s karlovarským knedlem či srnčí medajle z grilu se švestkovou omáčkou s gratinkama nebo snad zvěřinové ragú s kořenovkou, červeným vínem a brkroketama. Klasika tatarák, guláš, fógl, svíce, žebra, vejpeky šnycl, saláti, kachny či smažky.

Mezi hudrovadly

Když nám červenec ukazuje záda, kdejaká děva si na pivo zaskočí ráda a najde si v hostinci novýho kamaráda! K tomu Vám tentokráte nabídneme krůtí speciality.

Pojďte se namlít do pivováru

 Když prší o Apolináři, dlouho se v hospodě paří. Takže se o víkendu pěkně nameleme. Chystáme Vám hovězí burgr se slaninou, okurkou, sýrem a omatlávkou z Černé svině se steakovými hranolkami či jehněčí pljeskavicu s ajvarem, kajmakem a brhranolema nebo snad pštrosí vejce s mačkaným bramborem. Klasika tatarák, guláš, fógl, žebra, svíce, krkovice, šnycl, krůtí prso, kachna či smažka.

Kdo rád játra, tomu tělo nechátrá.

 Když slunce peče, tak do nás Dešťoffka teče! K tomu si tentokráte naložíme jatýrka! Budeme podávat smažená vepřová játra z grilu se selským bramborovým salátem či telecí játra z grilu s mačkamým bramborem a glazovanými žampióny nebo snad krůtí játra z grilu s čili višňovkou, bylinkami a brhranolema.

Mezi ušáky

Když slunce peče, vydra do nás teče! A k zakousnutí si tentokráte dopřejeme nějaký ty kluky ušatý. Nabídneme Vám králičí stehno pečené na česneku a cibuli s bršiškama a listovým špenátem, králičí řízky smažené naruby s mačkaným bramborem, okurkovým salátem a koprovou zakysankou či králičí játra na mixu listových salátů s rajčátky a kuskusem.

Mezi sýry

 Když se v červnu parna dostaví, tak se kde kdo Černý svini postaví. A abyste jich zvládli co nejvíce, tak Vás zasýrujeme! Nabídneme Vám tatarák z loštických tvarůžků, hermoš osmahlý v černosladové směsi, klasický smažený ajdam, osmahlý nivový kulky či sýrový talíř ze všech specialit. Pivovarská klasika tatarák, guláš, fógl, svíce, vejpeky, šnycl, žebra či kachna.

Dobroty z grilu

O svatém Barnabáši utíkáme do hospody až se práší! Budeme totiž podávat speciality z grilu. Těšte se na grilovaná telecí játra s mačkaným bramborem a glazovanými žampiony či hovězí steak s gratinkama či stejk z kance s brkroketama a švestkovou majdou. Pivovarská klasika tatarák, guláš, fógl, svíčková, vejpečky, šnycl, žebra, kachna, smažka či saláti.
 
 

VYSMOLENÍ již zítra!

Černokostelecké VYSMOLENÍ již zítra 21/5/2022.

Mezi kozy

Nedělejte tlaky a přijďte na pivo taky, neboť budeme slavit Světový den hypertenze, tak se podíváme tentokráte mezi kozy! Nabídneme Vám krůtí prso špikované slaninou a kořenovkou s gratinkami, smažené kuřecí prso plněné šunkou a sýrem s brkaší či grilované husí prso se smetanovým kroupotem. Klasika tatarák, guláš, svíce, fógl, žebra, šnycl, vejpeky, saláti, husa či smažka.

Panenky pro tlustý i pro tenký

 Na svatýho Standu naleju do sebe dvandu a k tomu si vychutnáme panenky. Budeme podávat vepřovou panenku sous vide se silnou omáčkou demi glass s liškami a opekačkama, nudličky z vepřové panenky s papričkou jalapeňos, koriandrem, cibulkou a brhranolema či medajle z paneny v pivním těstíčku s dýňovo-bramborovým pyré. Klasika tatarák, svíce, fógl, záhorácký závitek, guláš, kachna, smažák, saláti a pivní dort.

Mezi žebra

 Bude první máj, ten piva čas, do výčepu táhne tě to zas a tentokráte budeme zapíjet žebra! Chystáme pro Vás grilovaná vepřová žebra potíraná barbecue majdou s česnekovou bagetou a salátem coleslaw či uzená žebra s kysaným zelím a domácíma bramboráčkama nebo snad grilovaný vepřový kotlet na třista s držátkem se směsí z husích jater, zeleniny a mandlových lupínků.

Nevinně vinné slavnosti k veselí a radosti

 Sobota, 23 Duben, 2022 (Celý den) - Neděle, 24 Duben, 2022 (Celý den)

VELIKONOCE v pivováru

 Na Bílou sobotu, nepřipustím suchotu a v pivováru řádně zapiju nějakou tu dobrotu! Budeme tentokráte podávati ty nejlepší velikonoční ňamky jako pečené králičí stehno s plátkem bůčku s mačkanejma, jehněčí biftečky z grilu s glazovanou bejby karotkou a brgratinkama či husí roládu podávanou na haluškách s bryndzou, smetanou a medvědím česnekem.

Mezi krkovičky

 V dubnu ještě rozhodně nezhubnu, protože se nacpu krkovičkama v pivováru. Bude se podávat flák vepřové krkovice z grilu se švestkovou omáčkou a brgratinkama, kančí krkovička připravená sous wide s máselnou brkaší a zkaramelizovanou mrkví a tymiánem či pečená vepřová krkovice na jablkách a zázvoru s bršiškama a kedlubnovým zelím.

Bramboráky!

 Cena hejtmanky Středočeského kraje putuje do Černokosteleckého pivováru! Děkujeme všem za podporu a přijďte se podívat do Národního muzea pivovarnictví! Dej Bůh štěstí!
https://fb.watch/c3V7B7d4sD/

Mezi burgry

O svatém Kvirinu, už je teplo i ve stínu, tak polkneme nejednu desinu! Tentokráte si jako základ střihneme burgry! Bude se nabízet burgr hovězí s ledovým salátem, rajčaty, okurkou, slaninkou, čedarem, cibulí, pikantní majonézou a brhranolema či burgr z jelena s ledovým salátem, rajčátky, okurkou, brusinkovou majdou a brhranolema nebo snad trhaná vepřová krkovice v bulce se salátem coleslaw a BBQ majdou s brhranolema.

21. výročí černokosteleckého pivováru

21. výročí černokosteleckého pivováru už zítra! Hospoda otevřená od 10:00, první exkurze od 11:00 a poté podle zájmu minimálně jednou za hodinu! Těšte se na spoustu strojů a piva.

Komu se nelení, tomu se hovězí!

Na svarýho Řehoře, ženská s chlapem nevoře, tak alou do hospody! Budeme podávat hovězí flank steak s marinovaným lilkem, cuketou a paprikou z grilu s opekajdama či filet grilované hovězí roštěné se smaženou cibulkou a brhranolema nebo snad hovězí líčka na červeným víně a kořenovce s brkaší a také maďarský guláš z kližky s domácíma bramboráčkama.

Zabíjačka v pivováru

 Je-li mráz na svatého Gabriele, tvářím se vesele a do hospody spěchám směle! Bude totiž zabíjačka a zapíjačka! Podávat budeme zabíjačkový guláš z jatýrek a ledvinek zahuštěný mozečkem s H.K., opečenou jitrničku či jelítko s V.B. a kysaným zelím, světlý a tmavý prejt se škvarkovou lepenicí, ovar s vejmrdou, vejpečky s bršiškama a bílým zelím či grilovanou krkovičku!

Myslivci zas běsní, že podáváme dobroty lesní

Únorová voda - pro ledviny škoda! Ano - pijte pivo, je zdravé, je vysmáté a pomáháte našemu zemědělství :). A k pivu tentokráte bude zvěřina! Nabídneme Vám kančí ragú na červeném víně a kořenovce s brkroketama či jelení medajle na jalovci se švestkovou majdou a Černou sviní s domácíma bramboráčkama nebo snad páreček žemlovou nádivkou nadívaných křepelek se zámeckými bramborami.

Každý gurmán pátrá, kde se grilujou játra!

 O svatém Řehoři kdekdo se rád zboří! A aby Vám ta naše piva lépe klouzala do krku, tak se tentokráte můžete posilnit jatýrkama.

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy
EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate