Novinky z pivováru

Novinky z pivovaru

Mezi roštěnky

 Jdete si takhle klidně po ulici a najednou Vás to vcucne do hospody, ano i to se stává! A aby Vám tam nebylo smutno, jste v očekávání pěkně vypečených roštěnek. Kupříkladu vídeňská roštěná s mačkanejma, vysoký stejk s fazolema, slaninou a česnekem, rostbíf s V.B. a domácí tatarkou či klasický pivovarský fógl. Nebo klasika svíce, guláš, žebra, vejpečky, tatarák, saláty, kachna, smažka či šnycl.

Mezi krkovičky pro chlapíky a pro paničky

Na Ludmily světice nacpi se krkovice, praví pořekadlo! Na výběr bude pečená na Černé svini, česneku, cibuli a karotce s mačkanejma, stejk z grilu s pikantníma fazolkama se slaninou, kančí krkovička na šípkách s BK, zauzená vepřová v majdě na černo s povidlama a kořenovce s bramboráčkama. Nebo klasika kachna, ribeye, guláš, fógl, svíce, tatarák, smažák, šnycl, saláty či žebra.

V sobotu se na Vás těšíme a Vy se také máte nač těšit!!!

XIIII. VYKULENÍ - harmonogram

Už končej pařáky, povolíme si tepláky...

A do tepláků je potřeba nabrat na zimu trochu tuku.

Kachny, kachny, kachny

Veselá mysl - půl zdraví a pečená kachna je zbývající půlka zdraví. Proto Vám napejkáme kachnu na pomerančích s opečenejma, kachní prsa z grilu na rozmarýnu s majdou z drcenných jater a mačkanejma, kachní roládu plněnou mletým masem s olivama na bílém víně s hořčičnou kaší nebo klasiku kachnu na kmíně s červeným zelím a variací knedlounů.

Mezi líčky

Na smutný svátek vojenské invaze, sesunem se v hostinci k podlaze.

Flákotu zvěřiny do každé rodiny

Mezinárodní den leváků oslavíme v piváči spolu s lesními zvířátky! Naservírujeme Vám grilovanou kýtu z jelena sika na rozmarýnu, gulášek z muflona s H.K., černou svini na divoko s domácím hlávkovým zelím a karlovarským knedlem či srnčí ragú na kořenovce s červeným vínem zahuštěné parmezánem.

Flákotu zvěřiny do každé rodiny

Mezinárodní den leváků oslavíme v piváči spolu s lesními zvířátky! Naservírujeme Vám grilovanou kýtu z jelena sika na rozmarýnu, gulášek z muflona s H.K., černou svini na divoko s domácím hlávkovým zelím a karlovarským knedlem či srnčí ragú na kořenovce s červeným vínem zahuštěné parmezánem.

Kdo se motá nezlobí

Je to přeci paráda, když je v bříšku roláda. Připravíme Vám roládku krůtí s hermelínem a listovým špenátem, bramborovými česnekovými gratinky, vepřovou bůůůčkovou s lepenicí s kyselým zelím, kuřecí s žemlovou pažitkomajoránkovou nádivkou a bramborovým pyré či rolovanou panenku s nivou a rajčátkama na salátu a zelenině s dižónským přelivem.

Mezi smažky

Na Martu jsou prázdniny zpola v prdítku a dopřejme proto smažák svému dítku. Budou se servírovati klasickej smažák z eidamu, sýrový špíz z kamadetu, uzeného a olivového eidamu či hermelín se šunkou nebo žížnivá smažená niva. Ke smažkám nabídneme domácí tatarku, vostrou vomatlávku či pomaz z Černé svině.

Panenský víkend bez kalhotek

Mezinárodní den bez kalhotek oslavíme v pivovaru stylově s panenkama! Nabídneme Vám šnycliky z panenky v parmazanové strouhance s bavorským brsalátem, špalíček panenky protkaný sušenýma švestičkama a povidlovou majdou, medajle v omáčce z modrého sýra či salát s filírovanou panenkou s medovohořčičným dresinkem. Jinak samozřejmě klasika.

Mezi ryby

Na Jindřicha rybu do břicha a ryba jak známo musí plavat! Po lososovém krůmu Vám nabídneme celého sivena na šalvěji, tataráček z lososa, pražmu na rozmarýnu, filet z "máslové" ryby či filety z lososa. Nebo klasika svíce, kachna, guláš, fógl, žebra, šnycl, smažka, saláty, ribeye a vejpečky.

Prázdniny v pivováru

Na Cyrila a Metoda zakazuje se pít voda a proto hurá do pivováru na prodloužený víkend. Nabídneme vám pečená kachní stehna se zelím a variací knedlounů, pstruha na grilu s V.B. a čerstvým tymiánem, pečenou krkovičku na cibuli, česneku a Černý svini s mačkanejma a jarní cibulkou, krůtí stejk v pepřový majdě a opečenejma. Nebo klasika svíce, guláš, fógl, vejpečky, žebra, tatarák, saláty, šnycl, smažka či ribeye.

Řízkobraní

Začněte prázdniny pořádným šnyclem a Černou sviní! Třebas králičím naruby, krůtím v lupínkách s bylinkami, řízkem z panenky v parmazánové strouhance či klasickým kotletem. K řízkům nabídneme opekačky, brsalát, hranole či pažitkové pyré. Nebo klasika svíce, kachna, guláš, fógl, žebra, smažka, vejpečky, ribeye či saláty.

Svatojánské bylinky

Na svatého Jána do pivováru pro svini do džbána. K tomu na zakousnutí budeme servírovat krůtí prso na šalvěji s brkaší, grilovanou panenku na rozmarýnu a mixu zeleniny s medovohořčičnou zálivkou, vepřovou krkovici na tymiánu a Černý svini s mačkanejma s cibulkou a slaninou či půlku kuřátka na mateřídoušce se zeleninovým kuskusem.

Stejčíky pro vyžle i tlouštíky

 Víkend ve znamení prdlavek v pivováru se blíží aneb PAĎOUR po devatenácté! Ugrilujeme Vám k vůni benzínu tuňáka na citronovém pepři, krkovičku na rozmarýnu, rib eye na drceným pepři, jelena na tymiánu či krůtí ňadro na šalvěji. Majdy budou z Černé svině, pepřová či brusinková. Masíčko zakousneme hranolema, salátkama, opekačkama či mačkanejma.

Mezi saláty

Ve vedrech je potřeba do bříška něco lehkého a výživného jako jsou saláty a medicinelní Černá svině!

Mezi hudrovadly

Začátkem června Vám s radostí napečeme indiánský slepice! Po krůtím vejvaru se budou podávat krůtí křídla na babském uchu, krocanovo paličky na cibuli a Černé svini, krůtí krky na kořenovce a červeném víně či prso z moráka marinované v pomerančích. Přílohy budiž kaše s hrubozrnnou hořčicí, hranole či mačkanej brambor.

29. KERAMICKÝ DEN

Tuto sobotu proběhne na černokosteleckém náměstí tradiční keramický den. Můžete se těšit na stovky keramiků, točení na kruhu, soutěže, řemesla, občerstvení a také Krausberry, Poutníky či Osm setin bez jídla. Vstup zdarma.

IIIIII. Vysmolení

Vysmolení je zas blíže, seznam piv uveden níže. PLAKÁT.
Už tuto sobotu 20. května se v Kostelci roztočí pípy, setrvačníky, cirkulárky, požahovačky, stabiláky a hlavně Vaše hlavy!
ČERNOKOSTELECKÉ
10% SVĚTLÉ VÝČEPNÍ černokostelecká dešťovka poprvé

Modrá je dobrá

Už je to tak! A proto je třeba oslavit Mezinárodní den odpůrců vojenské služby! Nabídneme Vám hovězí líčka na modrém portugalu s kořenovkou, jarní cibulkou a mačkanejma, půlku pečeného kuřátka namodro alias na čerstvé zelenině a sušených švestkách, pečenýho jehněčího generála na rozmarýnu a česneku se špenátem a bramborovejma špalíčkama či vepřová líčka na bylinkách s opekačkama.

Mezi BURGRY

Sváteční víkend Dne vítězství bude pivovar obsazen amerikánskými hamburgry v ryze českém kabátu a to jako oslava Mezínárodního dne proti dietám. Nabídneme Vám burgr hovězí s čerstvou zeleninou, opečenou slaninou, čedarem a pikantní omatlávkou, jehněčí se zeleninou, karamelizovanou cibulkou a kajmakem z tvarohu a balkánu, česnekem a jarní cibulkou či zvěřinový se zeleninou, volským okem a brusinkami.

Čarodějnic pálení jest do hostince vábení

Kdo si nedá Černou svini pod naší rozkvetlou pípou, tak dozajista do roka uschne. A jako základ budeme servírovat vepřová žebra z grilu s pikantníma fazolema, husí stehna na kmíně a hruškách s červeným zelím a BK, tuňáka na bylinkách v citronovo-smetanové majdě s mačkanejma či grilované kalamáry v česnekovém máslu s bílým vínem na směsi trhaných salátů s bagetkou.

Pečínky jako od maminky

Na svatého Vojtěcha, do bříška patří potěcha. Třeba ve formě pečínky! Těšte se na kližku na kořenovce a červeném víně s opekačkama, krkovičku na Černé svini se zelím a variací knedlů, kachní prsa na šalvěji s mačkanejma a brusinkovou majdou či kapra na citrónovém pepři a tymiánu s V.B. Jinak klasika svíce, guláš, žebra, šnycl, smažka, tatarák, ribeye, saláty či vejpečky. Na čepu bude Vydraná vycpa či Sviňská černě!

Pivo, vejce, klobáska toť ta správná pomlázka

Hody, hody do hospody dáme jedno do pohody! K pivu Vám nabídneme pečínku z beránka na rozmarýnu a česneku s BK a špenátem, půlku pečeného kuřátka s kopřivovou nádivkou, kachnu na pomerančích s variací knedlů a zelí či jehněčí ragú na červeném víně a zelenince. Nebo klasika svíce, fógl, guláš, žebra, vejpečky, tatarák, smažák, šnycl, saláty a ribeye.

Když se zvedaj teploty, servírujeme flákoty

V dubnu - do plavek ještě nehubnu! Toho se držte a doražte na pořádnýho stejka do piváče! Nabídneme Vám stejka z jelena s brusinkovou majdou a mačkanejma, z vysokýho roštěnce se zelenýma fazolkama, česnekem a slaninkou, z pečeně s brhrnolema a omáčkou z Černé svině či krůtí na šlavěji v těstovinovým salátu se zeleninkou v majdě se zakysanky. Nebo klasika kachna, žebra, smažka, kotlet, svíce, fógl, guláš, vejpečky či saláty.

Hosti bejvaj zpruzený, když nemáme uzený

Mezinárodní den ptactva oslavíme v pivováru kupříkladu uzenou krůtou s lepenicí, nabídneme ale také zauzený jazyk na trhaných sálátech s rajčátkama, křenovým dresinkem a toustem, vyuzené koleno s kyselýma pochutinama či krkovici z udírny s šouletem. Nebo klasika svíce, fógl, vejpečky, ribeye, šnycl, smažák, tatarák, guláš, saláty a pivní dort.

Mezi hudrovadly

Ženské chutě a březnové počasí nejsou stálé, praví pranostiky, ale naše pečené krůty obšťastní každého. Budeme podávat pečenou krůtí roládu s brkaší, smažená krůtí křídla v sezamu a pikantní omatlávce, pečená krůtí stehna špikovaná slaninou se špenátem a BK či stejky z krocana s omáčkou z modrého sýra a opekačky.

16. výročí černokosteleckého pivováru - Den otevřených dveří

16. výročí černokosteleckého pivováru již v sobotu 18/3! Jakmile odzvoní poledne, tak začnou prohlídky pivovaru zdarma a potrvají do setmění. Poprvé představíme ctěnému obecenstvu přímý otop dřevem pod historickou varnou a mnoho dalších novinek. Spousta našich nových piv, speciality k prasknutí, sběratelské předměty, živá muzika atd. Dej Bůh štěstí.
 

Po špetce pohybu skočíme na rybu!

V sobotu oslavíme Den mozku, tak je třeba z něj udělat z piva kostku jak říká klasik! K tomu si tentokráte naložíme rybičky. Takže budeme servírovat candáta na másle, pražmu královskou na bylinkách, grilované filety z mořské štiky či tuňáka na citrónovém pepři.

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy
EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate

Newsletters

Vyberte novinky k jejichž odběru se chcete přihlásit nebo odhlásit.