Novinky z pivováru

Novinky z pivovaru

Sametový víkend

Oslavy sametové revoluce v retropivovaru a retrostylu! Nabídneme Vám biftek se sázeným vejcem, srbský žebírko, kyjevský kotlet, kuřecí stejk s broskví a sýrem, hovězí žebro s bramborem, výpečky s B.K. a špenátem, ale také fógla, svíci, guláš, smažák, tatarák, kachnu či saláty. Na čepu naše Černá svině, protože svatá Alžběta za sviní přilétá.

Svatomartinské husy pro zmlsaný pusy

1. pád kdo co husa domácí, 2. pád koho čeho husí kaldoun, 3. pád komu čemu husí paštice s povidlama na červeným víně, 4. pád koho co husu na kmíně s variací knedlů, 5. pád voláme huso na jablkách s knedlema!, 6. pád o kom o čem o huse na hruškách se špeclema, 7.

Mezi bééé

Naše jehňátka pro Vaše volátka! Bude servírováno jehněčí na česneku s B.K. a špenátem, ragú z ovečkina na kořenovce s perníkem a kroketama, roládka z jehňátka se slaninou a brkaší či kýta z ovce z Bílovce na hříbkách s opekačkama ve slupce. Jinak pivovarská klasika jako svíce, guláš, žebra, tatarák, šnycl, smažák, kachna, fógl a saláty.

Oslavy vzniku samostatného československého státu v pivováru!

Povolební deprese z vás naše kachna setřese. Můžete si vybrat buď kachní stehno pečené na kmíně s červeným zelím a variací knedlounů či kachní prso na grilu s rozmarýnem, brusinkovou majdou a mačkanejma nebo kachní stehno na pomrdančích s opekačkama a také kachnu na medu a tymiánu se smetanovýma špeclema. Nebo klasika svíce, guláš, fógl, vejepčky, žebra, saláty, šnycl, smažka atd.

Krůtobraní

Svatá Voršila větry pohnula a to je důvod se raději schovat v hostinském zařízení. Budeme servírovat krůtí křídlo na srbský způsob s mačkanejma, dolní stehýnko alias palici pečené na Černé svini s lepenicí, roládu plněnou slaninkou, nivou a listovým špenátem s brkaší či stejček z grilu na šalvěji přelitý majdou z červeného vína a čili višňovky s opekačkama.

O svaté Tereze do hospod se zaleze

Silný v zimě jako buk, kdo nabírá v říjnu podkožní tuk. A než polykat rybí tuk od babiček raději nějaký závitky v pivováru. Nabídneme Vám kančí rolku na smetaně s H.K., záhorácký závitek s B.K., kuřecí roládu s listovým špenátem či fógla z roštěnky. Nebo klasika tatarák, svíce, guláš, žebra, vejpečky, kachna, šnycl, smažka, striploin stejk či saláty.

Říjen když blýská, hospoda výská

Včas-li padá lupení, pivo řádně zapění! A k pivu patří flákota masa, nabídneme vám ribeye se slaninovýma fazolkama, stejka z jelena sika na rozmarýnu, krkovici z grilu na tymiánu či krůtí stejk na šalvěji. Jinak klasika kachna, guláš, fógl, šnycl, smažák, tatarák, saláty atd. Rozčepujeme Vám Bílou svini, medicinelní Černou svini, Vykutálenou čtrnáctku nebo našeho saisona alá Belgie.

Svatováclavské hody v pivováru

Na svatého Václava, pijme hlava nehlava. I bříšku dopřejeme a to třeba kachnou na hruškách s variací knedlů a červeným zelím, vepřovýma líčkama na červeném víně s kořenovkou a opekačkama či mufloníma kostkama pečenýma na česneku s cibulí a divokým kořením s listovým špenátem a bramborovým knedlem. Jinak klasika jako guláše, svíce, smažky, žebra, vejpečky, tataráci atd.

Mezi roštěnky

 Jdete si takhle klidně po ulici a najednou Vás to vcucne do hospody, ano i to se stává! A aby Vám tam nebylo smutno, jste v očekávání pěkně vypečených roštěnek. Kupříkladu vídeňská roštěná s mačkanejma, vysoký stejk s fazolema, slaninou a česnekem, rostbíf s V.B. a domácí tatarkou či klasický pivovarský fógl. Nebo klasika svíce, guláš, žebra, vejpečky, tatarák, saláty, kachna, smažka či šnycl.

Mezi krkovičky pro chlapíky a pro paničky

Na Ludmily světice nacpi se krkovice, praví pořekadlo! Na výběr bude pečená na Černé svini, česneku, cibuli a karotce s mačkanejma, stejk z grilu s pikantníma fazolkama se slaninou, kančí krkovička na šípkách s BK, zauzená vepřová v majdě na černo s povidlama a kořenovce s bramboráčkama. Nebo klasika kachna, ribeye, guláš, fógl, svíce, tatarák, smažák, šnycl, saláty či žebra.

V sobotu se na Vás těšíme a Vy se také máte nač těšit!!!

XIIII. VYKULENÍ - harmonogram

Už končej pařáky, povolíme si tepláky...

A do tepláků je potřeba nabrat na zimu trochu tuku.

Kachny, kachny, kachny

Veselá mysl - půl zdraví a pečená kachna je zbývající půlka zdraví. Proto Vám napejkáme kachnu na pomerančích s opečenejma, kachní prsa z grilu na rozmarýnu s majdou z drcenných jater a mačkanejma, kachní roládu plněnou mletým masem s olivama na bílém víně s hořčičnou kaší nebo klasiku kachnu na kmíně s červeným zelím a variací knedlounů.

Mezi líčky

Na smutný svátek vojenské invaze, sesunem se v hostinci k podlaze.

Flákotu zvěřiny do každé rodiny

Mezinárodní den leváků oslavíme v piváči spolu s lesními zvířátky! Naservírujeme Vám grilovanou kýtu z jelena sika na rozmarýnu, gulášek z muflona s H.K., černou svini na divoko s domácím hlávkovým zelím a karlovarským knedlem či srnčí ragú na kořenovce s červeným vínem zahuštěné parmezánem.

Flákotu zvěřiny do každé rodiny

Mezinárodní den leváků oslavíme v piváči spolu s lesními zvířátky! Naservírujeme Vám grilovanou kýtu z jelena sika na rozmarýnu, gulášek z muflona s H.K., černou svini na divoko s domácím hlávkovým zelím a karlovarským knedlem či srnčí ragú na kořenovce s červeným vínem zahuštěné parmezánem.

Kdo se motá nezlobí

Je to přeci paráda, když je v bříšku roláda. Připravíme Vám roládku krůtí s hermelínem a listovým špenátem, bramborovými česnekovými gratinky, vepřovou bůůůčkovou s lepenicí s kyselým zelím, kuřecí s žemlovou pažitkomajoránkovou nádivkou a bramborovým pyré či rolovanou panenku s nivou a rajčátkama na salátu a zelenině s dižónským přelivem.

Mezi smažky

Na Martu jsou prázdniny zpola v prdítku a dopřejme proto smažák svému dítku. Budou se servírovati klasickej smažák z eidamu, sýrový špíz z kamadetu, uzeného a olivového eidamu či hermelín se šunkou nebo žížnivá smažená niva. Ke smažkám nabídneme domácí tatarku, vostrou vomatlávku či pomaz z Černé svině.

Panenský víkend bez kalhotek

Mezinárodní den bez kalhotek oslavíme v pivovaru stylově s panenkama! Nabídneme Vám šnycliky z panenky v parmazanové strouhance s bavorským brsalátem, špalíček panenky protkaný sušenýma švestičkama a povidlovou majdou, medajle v omáčce z modrého sýra či salát s filírovanou panenkou s medovohořčičným dresinkem. Jinak samozřejmě klasika.

Mezi ryby

Na Jindřicha rybu do břicha a ryba jak známo musí plavat! Po lososovém krůmu Vám nabídneme celého sivena na šalvěji, tataráček z lososa, pražmu na rozmarýnu, filet z "máslové" ryby či filety z lososa. Nebo klasika svíce, kachna, guláš, fógl, žebra, šnycl, smažka, saláty, ribeye a vejpečky.

Prázdniny v pivováru

Na Cyrila a Metoda zakazuje se pít voda a proto hurá do pivováru na prodloužený víkend. Nabídneme vám pečená kachní stehna se zelím a variací knedlounů, pstruha na grilu s V.B. a čerstvým tymiánem, pečenou krkovičku na cibuli, česneku a Černý svini s mačkanejma a jarní cibulkou, krůtí stejk v pepřový majdě a opečenejma. Nebo klasika svíce, guláš, fógl, vejpečky, žebra, tatarák, saláty, šnycl, smažka či ribeye.

Řízkobraní

Začněte prázdniny pořádným šnyclem a Černou sviní! Třebas králičím naruby, krůtím v lupínkách s bylinkami, řízkem z panenky v parmazánové strouhance či klasickým kotletem. K řízkům nabídneme opekačky, brsalát, hranole či pažitkové pyré. Nebo klasika svíce, kachna, guláš, fógl, žebra, smažka, vejpečky, ribeye či saláty.

Svatojánské bylinky

Na svatého Jána do pivováru pro svini do džbána. K tomu na zakousnutí budeme servírovat krůtí prso na šalvěji s brkaší, grilovanou panenku na rozmarýnu a mixu zeleniny s medovohořčičnou zálivkou, vepřovou krkovici na tymiánu a Černý svini s mačkanejma s cibulkou a slaninou či půlku kuřátka na mateřídoušce se zeleninovým kuskusem.

Stejčíky pro vyžle i tlouštíky

 Víkend ve znamení prdlavek v pivováru se blíží aneb PAĎOUR po devatenácté! Ugrilujeme Vám k vůni benzínu tuňáka na citronovém pepři, krkovičku na rozmarýnu, rib eye na drceným pepři, jelena na tymiánu či krůtí ňadro na šalvěji. Majdy budou z Černé svině, pepřová či brusinková. Masíčko zakousneme hranolema, salátkama, opekačkama či mačkanejma.

Mezi saláty

Ve vedrech je potřeba do bříška něco lehkého a výživného jako jsou saláty a medicinelní Černá svině!

Mezi hudrovadly

Začátkem června Vám s radostí napečeme indiánský slepice! Po krůtím vejvaru se budou podávat krůtí křídla na babském uchu, krocanovo paličky na cibuli a Černé svini, krůtí krky na kořenovce a červeném víně či prso z moráka marinované v pomerančích. Přílohy budiž kaše s hrubozrnnou hořčicí, hranole či mačkanej brambor.

29. KERAMICKÝ DEN

Tuto sobotu proběhne na černokosteleckém náměstí tradiční keramický den. Můžete se těšit na stovky keramiků, točení na kruhu, soutěže, řemesla, občerstvení a také Krausberry, Poutníky či Osm setin bez jídla. Vstup zdarma.

IIIIII. Vysmolení

Vysmolení je zas blíže, seznam piv uveden níže. PLAKÁT.
Už tuto sobotu 20. května se v Kostelci roztočí pípy, setrvačníky, cirkulárky, požahovačky, stabiláky a hlavně Vaše hlavy!
ČERNOKOSTELECKÉ
10% SVĚTLÉ VÝČEPNÍ černokostelecká dešťovka poprvé

Modrá je dobrá

Už je to tak! A proto je třeba oslavit Mezinárodní den odpůrců vojenské služby! Nabídneme Vám hovězí líčka na modrém portugalu s kořenovkou, jarní cibulkou a mačkanejma, půlku pečeného kuřátka namodro alias na čerstvé zelenině a sušených švestkách, pečenýho jehněčího generála na rozmarýnu a česneku se špenátem a bramborovejma špalíčkama či vepřová líčka na bylinkách s opekačkama.

Mezi BURGRY

Sváteční víkend Dne vítězství bude pivovar obsazen amerikánskými hamburgry v ryze českém kabátu a to jako oslava Mezínárodního dne proti dietám. Nabídneme Vám burgr hovězí s čerstvou zeleninou, opečenou slaninou, čedarem a pikantní omatlávkou, jehněčí se zeleninou, karamelizovanou cibulkou a kajmakem z tvarohu a balkánu, česnekem a jarní cibulkou či zvěřinový se zeleninou, volským okem a brusinkami.

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy
EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate

Newsletters

Vyberte novinky k jejichž odběru se chcete přihlásit nebo odhlásit.