Novinky z pivováru

Novinky z pivovaru

Svatojánské bylinky

Na svatého Jána do pivováru pro svini do džbána. K tomu na zakousnutí budeme servírovat krůtí prso na šalvěji s brkaší, grilovanou panenku na rozmarýnu a mixu zeleniny s medovohořčičnou zálivkou, vepřovou krkovici na tymiánu a Černý svini s mačkanejma s cibulkou a slaninou či půlku kuřátka na mateřídoušce se zeleninovým kuskusem.

Stejčíky pro vyžle i tlouštíky

 Víkend ve znamení prdlavek v pivováru se blíží aneb PAĎOUR po devatenácté! Ugrilujeme Vám k vůni benzínu tuňáka na citronovém pepři, krkovičku na rozmarýnu, rib eye na drceným pepři, jelena na tymiánu či krůtí ňadro na šalvěji. Majdy budou z Černé svině, pepřová či brusinková. Masíčko zakousneme hranolema, salátkama, opekačkama či mačkanejma.

Mezi saláty

Ve vedrech je potřeba do bříška něco lehkého a výživného jako jsou saláty a medicinelní Černá svině!

Mezi hudrovadly

Začátkem června Vám s radostí napečeme indiánský slepice! Po krůtím vejvaru se budou podávat krůtí křídla na babském uchu, krocanovo paličky na cibuli a Černé svini, krůtí krky na kořenovce a červeném víně či prso z moráka marinované v pomerančích. Přílohy budiž kaše s hrubozrnnou hořčicí, hranole či mačkanej brambor.

29. KERAMICKÝ DEN

Tuto sobotu proběhne na černokosteleckém náměstí tradiční keramický den. Můžete se těšit na stovky keramiků, točení na kruhu, soutěže, řemesla, občerstvení a také Krausberry, Poutníky či Osm setin bez jídla. Vstup zdarma.

IIIIII. Vysmolení

Vysmolení je zas blíže, seznam piv uveden níže. PLAKÁT.
Už tuto sobotu 20. května se v Kostelci roztočí pípy, setrvačníky, cirkulárky, požahovačky, stabiláky a hlavně Vaše hlavy!
ČERNOKOSTELECKÉ
10% SVĚTLÉ VÝČEPNÍ černokostelecká dešťovka poprvé

Modrá je dobrá

Už je to tak! A proto je třeba oslavit Mezinárodní den odpůrců vojenské služby! Nabídneme Vám hovězí líčka na modrém portugalu s kořenovkou, jarní cibulkou a mačkanejma, půlku pečeného kuřátka namodro alias na čerstvé zelenině a sušených švestkách, pečenýho jehněčího generála na rozmarýnu a česneku se špenátem a bramborovejma špalíčkama či vepřová líčka na bylinkách s opekačkama.

Mezi BURGRY

Sváteční víkend Dne vítězství bude pivovar obsazen amerikánskými hamburgry v ryze českém kabátu a to jako oslava Mezínárodního dne proti dietám. Nabídneme Vám burgr hovězí s čerstvou zeleninou, opečenou slaninou, čedarem a pikantní omatlávkou, jehněčí se zeleninou, karamelizovanou cibulkou a kajmakem z tvarohu a balkánu, česnekem a jarní cibulkou či zvěřinový se zeleninou, volským okem a brusinkami.

Čarodějnic pálení jest do hostince vábení

Kdo si nedá Černou svini pod naší rozkvetlou pípou, tak dozajista do roka uschne. A jako základ budeme servírovat vepřová žebra z grilu s pikantníma fazolema, husí stehna na kmíně a hruškách s červeným zelím a BK, tuňáka na bylinkách v citronovo-smetanové majdě s mačkanejma či grilované kalamáry v česnekovém máslu s bílým vínem na směsi trhaných salátů s bagetkou.

Pečínky jako od maminky

Na svatého Vojtěcha, do bříška patří potěcha. Třeba ve formě pečínky! Těšte se na kližku na kořenovce a červeném víně s opekačkama, krkovičku na Černé svini se zelím a variací knedlů, kachní prsa na šalvěji s mačkanejma a brusinkovou majdou či kapra na citrónovém pepři a tymiánu s V.B. Jinak klasika svíce, guláš, žebra, šnycl, smažka, tatarák, ribeye, saláty či vejpečky. Na čepu bude Vydraná vycpa či Sviňská černě!

Pivo, vejce, klobáska toť ta správná pomlázka

Hody, hody do hospody dáme jedno do pohody! K pivu Vám nabídneme pečínku z beránka na rozmarýnu a česneku s BK a špenátem, půlku pečeného kuřátka s kopřivovou nádivkou, kachnu na pomerančích s variací knedlů a zelí či jehněčí ragú na červeném víně a zelenince. Nebo klasika svíce, fógl, guláš, žebra, vejpečky, tatarák, smažák, šnycl, saláty a ribeye.

Když se zvedaj teploty, servírujeme flákoty

V dubnu - do plavek ještě nehubnu! Toho se držte a doražte na pořádnýho stejka do piváče! Nabídneme Vám stejka z jelena s brusinkovou majdou a mačkanejma, z vysokýho roštěnce se zelenýma fazolkama, česnekem a slaninkou, z pečeně s brhrnolema a omáčkou z Černé svině či krůtí na šlavěji v těstovinovým salátu se zeleninkou v majdě se zakysanky. Nebo klasika kachna, žebra, smažka, kotlet, svíce, fógl, guláš, vejpečky či saláty.

Hosti bejvaj zpruzený, když nemáme uzený

Mezinárodní den ptactva oslavíme v pivováru kupříkladu uzenou krůtou s lepenicí, nabídneme ale také zauzený jazyk na trhaných sálátech s rajčátkama, křenovým dresinkem a toustem, vyuzené koleno s kyselýma pochutinama či krkovici z udírny s šouletem. Nebo klasika svíce, fógl, vejpečky, ribeye, šnycl, smažák, tatarák, guláš, saláty a pivní dort.

Mezi hudrovadly

Ženské chutě a březnové počasí nejsou stálé, praví pranostiky, ale naše pečené krůty obšťastní každého. Budeme podávat pečenou krůtí roládu s brkaší, smažená krůtí křídla v sezamu a pikantní omatlávce, pečená krůtí stehna špikovaná slaninou se špenátem a BK či stejky z krocana s omáčkou z modrého sýra a opekačky.

16. výročí černokosteleckého pivováru - Den otevřených dveří

16. výročí černokosteleckého pivováru již v sobotu 18/3! Jakmile odzvoní poledne, tak začnou prohlídky pivovaru zdarma a potrvají do setmění. Poprvé představíme ctěnému obecenstvu přímý otop dřevem pod historickou varnou a mnoho dalších novinek. Spousta našich nových piv, speciality k prasknutí, sběratelské předměty, živá muzika atd. Dej Bůh štěstí.
 

Po špetce pohybu skočíme na rybu!

V sobotu oslavíme Den mozku, tak je třeba z něj udělat z piva kostku jak říká klasik! K tomu si tentokráte naložíme rybičky. Takže budeme servírovat candáta na másle, pražmu královskou na bylinkách, grilované filety z mořské štiky či tuňáka na citrónovém pepři.

Mezi roláky a pivovarský motáky

Svatá Adrijána nedá spáti do rána, tak je lepší se namotat v hospodě a prožít noc v pohodě. My Vám narolujeme smažené hovězí hrudí s brkaší, roládu z krůty s brusinkovou nádivkou a šťouchačkama, smotek vepře s masovou fáší a drůbežími jatýrky s tvarohovým bramborem či kančí roládu se švestkama a bylinkama, slaninou a brknedlema se špenátem.

Mezi roštěnky

Na Dorotu žádnou robotu a do břicha dobrotu, třeba roštěnku! Těšte se na vídeňskou roštěnou s cibulovejma kroužkama a mačkanejma, stejka se smetanovo-pepřovou majdou a hranolema, feferónskou směs s pórkem a cibulí s opekačkama či klasickýho pivovarskýho nejoblíbenějšího fógla! Nebo klasika svíce, žebra, tatarák, guláš, smažky, šnycl, kachna, vejpečky či saláti.

Mezi líčka

Políčili jsme si na Vaše chuťové pohárky a budou se Vám blahem klížit víčka až ochutnáte naše líčka. Nastolíme Vám vepřové líčka na rozmarýnu a šlavěji se šťouchačkama, hovězí líčka na červeném víně a kořenovce s opekačkama, líčka z mladého býčka na smetaně s brusinkama a H.K. či vepřová líčka na česneku s B.K. a špenátem.

Mezi krkovičky pro plešouny i pro máničky

Než usednem před hospodu na lavičky - ještě spořádáme nějaký ty krkovičky. Tak hurá na ně! Budeme grilovat krkovici se sázaným vejcem a slaninkou s opekačkama, péct krkovici na česneku a cibuli podlitou Černou sviní s bílým zelím a brkendlama, špikovat krkovici mrkví a klobáskou pečenou na zelenině s mačkanejma či vykuchtíme pikantní krkovici alá katův šleh s cibulí a paprikou s bramboráčkama.

Mezi poprsí

Jak hlásá pořekadlo: "Na penis ryby, na svaly špenát a na prsa do pivováru!" Nabídneme Vám špikované krůtí prso na bylinkách s brkaší, bažantí poprsí na šalvěji a jalovci s mačkanejma s řapíkatým celerem, kachní ňadro na rozmarýnu s medem a pomerančema se šťouchačkama či pikantní kuřecí prs čili s papričkama a opekačkama.

Mezi gurmány

Vznik nového jídla má pro lidstvo větší význam než objev nové hvězdy a tak se pojďtě podívat, co jsme pro Vás nachystali!

Mezi panenky - pro špekouny i tenký!

O svaté Anežce z hostince se nechce. Komu by se chtělo! Bude se totiž nabízet panenka se švestičkama v majdě s badyánem a těstovinovými hnízdy s ořechovým pestem, panenské medajlónky s pikantní majdou a opekačkama, nudličky s provensálkýma bylinkama na salátu s balsamikem či medajle s omajdou houbovo-smetanovoou a mačkanejma. Jinak klasika šnycly, guláše, vejpečky, svíce, saláti, smažky, žebra, tataráci, ribeye a fóglové.

Proč bych jedl páreček, když můžu mít řízeček!

Hojný sníh v lednu - z hospody se nezvednu. Kam taky kvapit, když třeba je dopít! A jako základ nabídneme řízečky. Jednak šnycl z panenky v krustě ze sezamových semínek s mačkanejma, stehenní kuřecí v pikantním těstíčku s hranolema, z pečeně s domácím brsalátem či holandskýho soukeňáka s brkaší. Klasika svíce, bašta, guláš, smažák, ribeye, žebra, tatarák, vejpečky či saláty.

O svatém Luciánu bývá žížeň k ránu

Do toho nového roku pěkně svižně a nezapomeňte, že na Severína se věší maso do komína a u toho je třeba dodržovat pitný režim. Nabídneme Vám králičí stehna na rozmarýnu se šťouchanejma, špikované krůtí prso se slaninkou a brkaší, husičku na hruškách s variací knedloušů a zeloušů či segedín speciál.

Lepší VÁNOCE tekuté nežli třeskuté

Lepší VÁNOCE tekuté nežli třeskuté tvrdí klasik a proto je potřeba se řádně vyzdobit v pivováru! 24/12 bude jako jediný den v roce zavřeno, ale od 25/12 to zase rozjedeme.

Mezi stehny

O svatém Lazáru sedni si na báru a vytáhni kytáru. Až potom vyhládnem stehny se nadlábnem! Budou se podávat stehna husí na kmíně s variací příloh a zelí, stehna kachní na pomerančích, stehna králičí na červeném víně s kořenovkou a brkaší, stehna kuřecí smažená v cereálních lupínkách s pikantní vomatlávkou a hranolema.

Paroháči na pekáči

Mezinárodní den hor oslavíme v piváči nějakou divočinou! Nabídneme Vám parohatej boršč, jelení pečínku na šalvěji a šípkách s brkaší, dančí pečínku na rozmarýnu s lesním ovocem a šťouchačkama, pečené srnčí se švestkama a červeným vínem s opekačkama či muflona na jalovci s BK a červeným zelím.

Mikulášské hody v pivováru

O svaté Barboře třeba vypít piva moře. A jako základ Vám nabídneme andělská krůtí křidýlka na šalvěji se staročeskou lepenicí, mikulášskou hůl anóbrž sýrový špíz s brhrnolema a domácí tatarkou či čertovsky zauzený hovězí jazyk s mačkanejma bramborama a pikantní vomatlávkou.

Pivovarské prasečinky pro pány i pro paninky

Svatá Kateřina strčí maso do komína a ze samé nudy zajde do piváče na vepřový hody. Budeme totiž nabízet prdelačku či česnekačku, poté domácí tlačenku, ovarovou paletu složenou ze srdíček, jazyka, jatýrek a kolene, dále jitrničky či jelítka s V.B. a kysaným zelím, prejt, zabíjačkovej gulášek zahuštěnej mozečkem s H.K., pivovarskou baštu, žebra, šnycl či vejpečky s B.K. a špenátem.

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy
EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate

Newsletters

Vyberte novinky k jejichž odběru se chcete přihlásit nebo odhlásit.