Novinky z pivováru

Novinky z pivovaru

Svatojánské panenky

Na svatého Jána jen z plného džbána budem pít do rána! Zapíjet budeme tentokráte panenky a to plněné sušenými rajčaty s anglickou, smažené v sezamovém a lněném semínku, grilované na směsi rajčat a trhaných salátů s hořčičným dresinkem či panenské medajle z grilu s pepřovou majdou. Nebo klasika fógl, guláš, svíce, kachna, vejpeky, žebra, tatarák, flank s fazolkama, smažka či šnycl.

Krůtobraní

Mezinárodní den boje proti suchu oslavíme řádnou pivní masáží bříška a zapíjet budeme tentokráte krůty! Nabídneme Vám krůtí křídlo po srbsku s mačkanejma, roládu z krocánka, slaniny s červenou kapií a bramborovým pyré, prsní řízek obalený v sezamové krustě s brsalátem, krůtí palice s B.K. a červeným zelím či salát s krůtími medajlemi.

Mezi stejky

Červen parný, boj se špeky je marný! Tak to vzdejte a do piváče se na kus flákoty vydejte! Budeme servírovat stejky krůtí se šalvějí, krkovici s vejcem s rozmarýnem, flank stejk s fazolkama, slaninou a směsí pepřů či filet z lososa s brokolicí a mátou. Nebo klasika svíce, guláš, fógl, žebra, vejepčky, tatarák, smažka, šnycl či saláty. Na čepu bude naše Dešťovka, Vycpaná vydra a Černá svině.

Mezi řízky

Proč bych jedl páreček, když můžu mít řízeček! Nabídneme Vám klasiku telecí "vínršnycl", krůtí v sezamové strouhance, soukeňák se sýrem či krkovičku v trojobalu! Přílohami budiž hranole, opekačky, bramborové pyré, V.B. či pivovarský bramborový salát. Klasika svíce, guláš, fógl, bůček, kachna, žebra, flank, smažka, tatarák či saláty.

Novinky z černokosteleckého pivováru

Vážení přátelé a příznivci pivovaru,

Keramické trhy v Kostelci nad Černými lesy

Nadcházející sobotu 26/5/2018 se budou v Kostelci nad Černými lesy konat tradiční keramický trhy - pozvánka ZDE a program ZDE, proběhne sraz Kostelců - pozvánka ZDE, bude otevřeno nové muzeum keramiky naproti pivováru - pozvánka

VYSMOLENÍ už v sobotu

V rámci sobotního černokosteleckého VYSMOLENÍ budou po celý den probíhat prohlídky unikátních prostor a technologického zařízení pivováru.

Saláti

Zájezdní hostinec černokosteleckého pivováru přijme pomocného kuchaře, nástup možný ihned, více na spravce@pivovarkostelec.cz nebo 774533672. Nástupní plat 28 000,- Kč čistého, adresa: Českobrodská 17, 281 63 Kostelec nad Černými lesy.

Máj, vyženeme kozy v háj!!!

 Mezinárodní den proti dietám oslavíme mezi ňadry! Nabídneme vám pečené bažantí prsíčko na slanině a červeném víně, filírované kachní prso na pomerančích, kuřecí ňadro zapečené se sýrem a broskví či krůtí roládu plněnou domácím uzeným bůčkem, nivou a špenátem. Klasika svíce, guláš, fógl, žebra, vejpečky, smažák, saláty, šnycl, pupek či kachna.

Paroháči na pekáči

Od ženy, která sestupuje z váhy, nemůžete žádat líbezný úsměv, ale u nás můžete žádat vypečený paroháče! Budou se podávat jelen sika na grilu v rozmarýnu s brusinkovou majdou a opekačkama, srnčí na smetaně s H.K., vypečený daněk s bramboráčkama či kousky muflona na česneku na Černé svini s B.K. a špenátem. Klasika svíce, guláš, fógl, vejpeky, žebra, pupek, tatarák, smažák, šnycl, saláty či kachna.

Já rád játra

Když ti srdce chátrá, dej si v pivovaru játra! Nabídneme játra králičí na bílém víně, zázvoru a kari zjemněná smetanou, játra husí s hříbkama a tymiánem, játra kachní na čili višňovce a cibuli či játra z vepře ve směsi se slaninkou, cibulí, kapií a s rýžovým vínem, polévka bude játrová a jako předkrm budeme podávat krůtí jatýrka ve slanince se švestkou.

Jezte více krkovice!

V dubnu ještě nezhubnu a krkovice v pivovaru prubnu! Budou na výběr krkovice z grilu na směsi pepřů se sázeným vejcem a slaninkou, krkovice pečená na cibuli, česneku a Černé svini s mačkanejma, krkovice uzená rozpečená s česnekovým kroupetem s majoránkou či tradiční pekelnej kaťák z krkovice s cibulí, pórkem, jarní cibulkou a papričkama s bramboráčkama.

Panenský víkend

V Den vzdělanosti se nacpu dosytosti, tentokráte tím nejlepčejším z vepře! budeme podávat medajle z panenky s majdou ze zeleného pepře, řízečky obalené v sezamovém semínku, slaninkou špikovanou panenku s listovým špenátem a česnekem či roládu plněnou sušenými rajčátky, salámem a hermelínem. Nebo klasika svíce, guláš, fógl, žebra, smažák, tatarák, pupík, vejpečky, kachna, saláty či kachna!

Velikonoce v pivováru

Velký pátek deštivý dělá rok žížnivý. Tak snad v pátek zaprší a jaké kulinární porno budeme v pivováru promítat?

Mezi ryby

Žena potřebuje muže stejně jako ryba kolo, praví klasik, tak Vám na první jarní víkend budeme servírovat právě ryby a to rybí krém s krutóny, kapří čipsy, celou pečenou pražmu, stejka z tuňáka, lososa z grilu či africkýho sumečka na bylinkách. Klasika svíce, guláš, šnycl, smažák, žebra, fógl, vejpeky, tatarák, hovězí pupík či saláty.

17. výročí pivováru

 Již tomu bude sedmnáct let, co se začala psát novodobá historie černokosteleckého pivováru. Přijďte si připomenout důležitý mezník v historií českého pivovarnictví.

Mezi králíky

Přísloví praví, že "králík neokouše trávu u své nory". A víte proč? Protože jsme všechny králíky upekli.

To jsem z toho jelen

Víte kdo skáče na laně? No přece jelen! Tak si přijďte skočit na jelena do pivováru. Budeme podávat stejk z jelena sika z grilu s opekačkama a houbovou smaženicí, jelení gulášek s bramboráčkama, jelení kostky na česneku a tymiánu s brusinkovým červeným zelím s červeným vínem a brknedlema či jelení plec na divokém koření s Černou sviní a mačkanejma bramborama.

Nacpeme si pusy! Pečeme tožiž husy!

Na svatého Matěje každý se rád zaleje.

Divoká prasátka pro Vaše volátka

Hodně pije a tančí, kdo spořádá kančí a protože je zrovna plesová sezóna, tak Vám naservírujeme nějaké samečky od naší Černé svině. Bude to kančí guláš s bramboráčkama, kejta z kaňoura na smetaně s karlovarským knedlem, kančí burgr či kanec na Černé svini se špenátem a B.K.

Masopustní vepřové hody

Když na Masopusta udeří mrazy z hospody se hosti sotva plazí a než nám začne půst, tak nám z vepříka musí špek narůst! Budeme podávat flák krkovice s čerstvým křenem a volským okem, pečené přední kolínko s vejmrdou, vejpečky, špalek panenky plněný čedarem, žebírka na Černé svini, debrecínský guláš, smažený kotlet v černosladový krustě či pivovarskou baštu.

Krůtobraní

 Na svatého Blažeje, každej se rád naleje! Jako základ nám tentorkáte poslouží indiánský slepice. Osmahneme Vám krůtí stejk na rozmarýnu s majdou z Černé svině, prošpikujeme krůtí prso mrkví a slaninou, namícháme krůtí salát se zeleninou, ugrilujeme krůtí játra či poskládáme krůtí burgr!

Mezi bramboráky

Chcete-li si zmastit frňáky, přijďte o víkendu na bramboráky! Budeme smažit kaplickou cmundu, kančí ragú s bramboráčkama, kuřecí medajle v bramboráku či pikantní směs v bramborové placce se sýrem. Klasika svíce, guláš, kachna, fógl, stejk, šnycl, smažka, salát, žebra, tatarák atd. Zalejvat budeme naší Vycpanou vydrou, medicinelní Černou sviní či 15% světlým speciálem se zeleným chmelem.

Mezi BURGRY

Mezinárodní den objímání v pivováru oslavíme objímáním s burgry!

Kosky jsou vrženy

A jak radí Svatý Hilarius: "Dej si ještě kus" a k tomu hru v kostky. Naservírujeme vám zvěřinové kostky na červeném víně alá bažant s bramboráčkama, krůtí kostky na paprice s H.K., moravského vrabce s B.K. či hovězí krk na česneku s cibulovým bramborem. Nebo klasika svíce, tatarák, guláš, smažák, šnycl, fógl, striploin, saláty či žebra.

Na Tři krále - jezme a pijme stále!

 Na Tři krále - jezme a pijme stále a na předsevzetí nehleďme, anóbrž se budou podávati stejky! Kupříkladu grilovaná krkovice na pepři, krůtí stejk na šalvěji, filírovaný pupek či flákota z jelena v rozmarýnu. Majdy na výběr pepřová, brusinková či z Černé svině.

Vánoční otvíračka a zavíračka v pivováru

Zájezdní hostinec bude během svátků otevřen následovně:
20-23/12: 11:00-23:00
24/12: zavřeno
25-30/12: 11:00-23:00
31/12: 11:00-15:00
1/1: 12:00-23:00

Při pivku nádivku

Rozdíl mezi manželkou a milenkou se projeví při Vašem příchodu. Manželka nabídne jídlo. No a my Vám nabídneme pivovarský nádivky a Černou svini! Bude se podávat nadívaný bůček s lepenicí, smažená kuřecí křidýlka plněná žemlovou nádivkou s šunkou a majoránkou, grilované žampióny s nivovou nádivkou s V.B.

Mezi líčka

Tučná jídla a alkohol jsou nepřátelé našeho zdraví, avšak nepřátel se nelekejme, na množství nehleďme a postavme se jim tváří v tvář! O víkendu Vám nabídneme tvářičky hovězí či vepřové. Kupříkladu hovězí líčka na kořenovce s červeným vínem a opekačkama, vepřová líčka pečená na Černé svini se špenátem a B.K., hovězí líčka na smetaně s H.K.

Zapíjačkové hody

Chro chro víkend v piváči! Těště se na prdelačku, tlačenkový salát, jaterničky, jelítka a světlý prejt s V.B. a kysaným zelím, zabíjačkový guláš z plecka, srdíček, sleziny, jater a ledvinek s H.K., smaženou krkovičku s brsalátem, ovárek z hlavy s vejmrdou, ovarovou paletu ze srdíček, jazyku a bůčku nebo klasika smažák, saláty, kachna, svíce, fógl, striploin či uzený hovězí jazyk.

Jídelní lístek

Denní nabídka Stálá nabídka Vinný lístek

Nepřehlédněte

Černokostelecká 10 Černokostelecká 12 Vysmolení Vykulení silvestr pochodobeh kolobeh

U Vodoucha

Hostinec U Vodoucha

U Slovanské lípy

U Slovanské lípy
EnglishGermanRussian
 
FrenchSpanishSwedish

Překlad/Translate

Newsletters

Vyberte novinky k jejichž odběru se chcete přihlásit nebo odhlásit.